MFC de Steen

Het multifunctioneel centrum van Heerewaarden waar u terecht kunt voor (lokale) evenementen, vergaderruimtes, feestzalen, sportzaal en tennisvelden. Tevens is dit het honk van Voetbalvereniging SV Heerewaarden (SVH) en is in ons centrum ook de OBS Tweestromenschool gehuisvest.

Het bargedeelte van het MFC heeft een gezellige sfeer. Met drie grote schermen geeft het ook het gevoel van een Sportscafé, waar we voor ieder wat wils op kunnen vertonen. Tevens zijn deze schermen te gebruiken voor presentaties, maar ook voor uw reclameboodschap. Aan onze stoere, stalen bar (ontworpen en gemaakt door een kunstenaar uit ons mooie dorp) treft u altijd wel iemand die gezellig een drankje aan het nuttigen is. Of het nu jeugd is, die verstoppertje aan het spelen is in en om het pand, of de dames van de Zumba, die genieten van de avondzon op ons gezellige terras dat uitkijkt op de tennisvelden, er is altijd leven en reuring in en rondom De Steen.

Met dagelijks veel binnen- en buitensport is het voor de niet sporter een plezier om iedereen bezig te zien onder het genot van een drankje. Ook is er de mogelijkheid om een potje biljart te spelen of om elkaar te ontmoeten om een kaartje te leggen. Als je elkaar ontmoet, gebeurt er wat!

Contact